Martha Nina Ozmec

Chef for Mennesker og Udvikling

Skriv til mail martha@itmv.dk
eller ring på 28 59 96 32 for henvendelser vedrørende jobcenter samarbejde og information og forespørgsel på praktik- og afklaringsforløb. 

Som Chef for mennesker og udvikling leder Martha ITMVs beskæftigelsesrettede og sociale indsats - herunder samarbejdet med jobcentre og med KAB. Desuden arbejder hun med ITMVs udvikling og strategi samt varetager diverse administrative opgaver. 

Hos ITMV er Martha grundlæggende drevet af arbejdet med empowerment og social forandring gennem det kreative arbejdsfællesskab. Det er fantastisk at opleve, hvordan håndarbejdet og tekstilproduktion kan give mennesker motivation, øget selvværd og en tro på fremtiden. Samtidig er hun i tidens løb blevet mere og mere optaget af, hvordan arbejdet med inklusion og empowerment går hånd i hånd med den grønne dagsorden på tekstilområdet, og hvordan vi kan undgå at både menneskelige og materielle ressourcer går tabt. Hun er derfor meget optaget af at gøre ITMV til en større og endnu vigtigere spiller i både den grønne og sociale dagsorden, fordi ITMV bidrager til løsninger på flere af samfundets kriser. 

Martha er uddannet sociolog fra KU i 2006. Hendes første jobs var henholdsvis i konsulentbranchen og forskningsverdenen, hvor hun bl.a. har arbejdet med trivselsundersøgelser, evaluering og arbejdsmiljøforskning. Hun har været hos ITMV siden 2014 og har i tidens løb haft mange kasketter og titler.