I Tråd Med Verden vokser

Derfor søger vi en projektmedarbejder til opstart af vores nye afdeling i Taastrup

Deltidsstilling 18 timer om ugen i 3 måneder (sept – nov 2024) 


I Tråd Med Verden er en socialøkonomisk virksomhed, som arbejder med genanvendelse af kasserede tekstiler og beskæftigelse af mennesker på kanten af arbejdsmarkedet. Vi arbejder med lokale løsninger på et globalt problem i tekstilindustrien, og oplever en stigende efterspørgsel på vores design - både fra virksomheder og private. Der er desuden en stor interesse for vores sociale tilbud til udsatte ledige om at blive en del af et meningsfuldt og rummeligt arbejdsfællesskab.

Vi driver to sy-værksteder, som ligger midt i to udsatte boligområder - hhv. AKB Lundtoftegade og Farum Midspunkt. Nu er tiden kommet til at åbne en tredje afdeling, hvilket bliver i Taastrupgaard fra september 2024. I første omgang er der tale om en projektperiode på 3 måneder med henblik på, at der findes finansiering til den videre drift af afdelingen.  

Om jobbet:

Til Taastrup-projektet søger vi en ny kollega til en deltidsstilling på 18 timer om ugen. Som projektmedarbejder skal du igangsætte og koordinere værkstedsproduktion tre dage om ugen med sparring fra designchefen og den socialfaglige chef, som arbejder på tværs af afdelingerne. I produktionen deltager 10-12 lokale kvinder, som du både skal oplære i arbejdsopgaverne og inkludere i arbejdsfællesskabet. Desuden kan der tilknyttes en eller flere frivillige hjælpere til at vejlede i syning og håndarbejde. 

Arbejdsdagen vil være omskiftelig og rummer både designfagligt arbejde, praktiske opgaver, møder med samarbejdspartnere og relations-arbejde i forhold til den sociale målgruppe, som arbejder på værkstedet. Der skal balanceres mellem at overholde deadlines i produktionen og skabe gode rammer for socialt udsatte mennesker, så alle kan deltage i arbejdsfællesskabet og bidrage bedst muligt med det, de kan. Der er aldrig to dage, som er ens og hver dag skal der etableres en god og tryg ramme for at der både bliver skabt de ønskede designprodukter, god stemning og solstrålehistorier, når mennesker udvikler sig, begynder at tro på sig selv og føler sig inkluderet. 

Kompetencer: 

Du skal kunne lide at arbejde med mennesker, være tålmodig, kunne sætte grænser og have empati

Du skal have viden om tekstilproduktion og have erfaring med syning og håndarbejde

Du skal kunne have mange bolde i luften, være god til at koordinere og igangsætte værkstedsarbejdet  

Du skal være fleksibel, rummelig og løsningsorienteret 

Det er en fordel hvis du har erfaring med projektledelse, iværksætteri og socialt eller pædagogisk arbejde

Vi tilbyder: 

Du vil blive en del af en virksomhed med en vigtig dagsorden der er i vækst, og du inkluderes i en lille men dedikeret medarbejderstab, hvor humor og håb går hånd i hånd. Vi har mange års erfaring og vil stå klar med konkret sparring og high fives. Vi kan desuden tilbyde: 

En mangfoldig arbejdsplads med mulighed for at sætte dit præg

En virksomhed i hurtig udvikling

Et arbejde hvor du kommer til at gøre en forskel

Et arbejde hvor du kan udvikle dig med mange forskellige opgaver

Et arbejde hvor du kan nørde genbrug og genanvendelse at tekstiler

Kolleger med en fælles vision om at skabe en unik arbejdsplads, som kan bidrage til en bedre tekstliproduktion og et mere rummeligt arbejdsmarked. 

Der er tale om en tre måneders projektansættelse fra september til og med november 2024. Hvis der er økonomi til det, kan ansættelsen forlænges. Arbejdstiden vil som udgangspunkt være på 18 timer om ugen fordelt på tre ugedage i tidsrummet kl. 9 – 15. 

Vil du være en del af vores team?

Send en kort ansøgning og dit CV til itmv@itmv.dk senest d. 5/8

Vi kontakter ansøgere, som vi ønsker at se til en samtale, i uge 32.

Har du spørgsmål til stillingen eller ITMV kan du kontakte os i uge 27.