GARDIN BESTILLING

Få syet dit helt eget I Tråd Med Verden gardin - lige efter dine ønsker! 

Som noget nyt i foråret 2023 har vi åbnet op for en venteliste - skriv til stefani@itmv.dk hvis du ønsker at blive skrevet op, samt for mere info. 

Før du bestiller

Vores produktion af produkter, herunder gardiner, tager altid udgangspunkt i de materialer, som vi har til rådighed samt de mennesker, som arbejder på værkstedet og deres kompetencer. En bestilling hos os, giver os mulighed for at oplære, ansætte og rumme mennesker, som har det vanskeligt ved at klare et job på det ordinære arbejdsmarked, men som trives godt i netop vores værksteder. 

En designproces hos os er meget unik. Når vi modtager din bestilling, vil vi imødekomme den med de kasserede (plantefarvede) tekstiler, som vi har til rådighed, og med kvinderne som arbejder med dem. Har vi ikke de ønskede farver, vil bestillingsprocessen tage længere tid. Derefter vil vi matche bestillingen med en kvinde, som under vores gudens sammensætter og syer dit gardin. Da det er levende design, vil gardinet have spor fra, hvem der har syet det samt hvilke kasserede tekstiler, der er blevet brugt. 

En samskabende proces, mellem dig, kvinden der syer dit gardin og os som designere

Kontakt

For yderligere information og forespørgsel om gardinbestilling kontakt:

Stefani Biber, Projektleder og Mentor hos I Tråd Med Verden 
Mail:
Stefani@itmv.dk