FORENING - LOKALSAMFUND & FRIVILLIGHED

I Tråd Med Verden arbejder løbende med lokale projekter i de boligområder,
hvor vores værksteder er placeret. Vi ønsker at være en lokal ressource og samarbejdspartner, som kan bidrage til at udvikle boligområderne og lokalsamfundet - bl.a. i Lundtoftegade med projektet BÆREDYGTIGT FÆLLESSKAB.

BLIV MEDLEM AF FORENINGEN

Støt vores arbejde med at skabe job, fællesskab og bæredygtig tekstilproduktion. Foreningen består af støttemedlemmer, medarbejdere og frivillige, som alle har interesse for håndarbejde, tekstil og design som social løftestang.  

MEDLEMSFORDELE
Som medlem bliver du inviteret til den årlige generalforsamling, du kan følge foreningens arbejde tæt, deltage i aktiviteter og foredrag.

Medlemmer har adgang til vores åbne værksted, Bæredygtigt Fællesskab på Nørrebro. Her kan man få hjælp til reparation, sy-projekter og lave håndarbejde sammen med andre hver onsdag fra kl. 16-19. 

INDMELDELSE OG KONTINGENT

Kontingent er 150 kr. for et års medlemskab.
Prisen er 50 kr. for studerende, ledige og pensionister.

Indmeldelse: Skriv en mail til maro@itmv.dk med dit navn, adresse, telefonnummer og fødselsdato
og indbetal kontingentet på konto: 8401 1290651 eller betal via MobilePay på 971216 og skriv ”kontingent” i emnefeltet.

Læs foreningens vedtægter her

BÆREDYGTIGT FÆLLESSKAB

Bæredygtig Fællesskab er et projekt, som inddrager beboere fra AKB-Lundtoftegade i frivillige aktiviteter med fokus på bæredygtighed og tekstilhåndværk. 

Hver onsdag eftermiddag kl. 16 - 19 holder værkstedet åbent for beboere, som kan komme og deltage i tekstil-workshops og få hjælp til at reparere og lappe tøj. En gruppe frivillige værksteds værter sørger for at hjælpe beboere og sørge for en åben og imødekommende og hyggelig stemning - hvor alle er velkomne. 

Især tøjreparation har der været stor interesse for. Nogle har brug for lidt hjælp og nogle benytter sig af at kunne låne værkstedets maskiner. Andre kommer primært for hyggens skyld eller for at sidde og strikke sammen med andre. Der er også løbende mulighed for at tage symaskinekørekort, så man fremover er i bedre stand til at forlænge levetiden på sit tøj og kan benytte værkstedets symaskiner uden problemer. 

Nogle onsdage er der et særligt tema – fx strik, plantetryk, vævning af hynder, plantefarvning eller broderi. 

Indtil videre har det været mange forskellige beboere, som har benyttet sig af tilbuddet – både unge, ældre, mænd og kvinder, mennesker med forskellige baggrunde og forskellig tilknytning til arbejdsmarked og uddannelse. 

Vi ser det som en styrke, at det er et åbent og inkluderende fællesskab, hvor mange føler sig velkomne.

Projektet er støttet af TrygFonden frem til 31.01.2023