KOM TIL VORES JULEMARKED d. 8. 9. & 10. december 2023

Læs mere her

Katja Lund

Designer, Projektleder og Mentor hos I Tråd Med Verden 

Skriv til katja@itmv.dk for henvendelse vedrørende oplæg og broderiworkshop.

Som designer, projektleder og mentor hos ITMV er Katjas daglige ansvar blandt andet at udvikle- og styre produktioner inden for broderi- og beklædning, samt være mentor for kvinderne som er i praktik-og afklaringsforløb ved broderi bordet. Derudover er hun oplægsholder og afholder workshops, hvor hun underviser i frihåndsbroderi.

Katjas drivkraft hos ITMV er at skabe succesoplevelser, god energi og stærkt design. Gennem sit arbejde hos ITMV, har hun fundet en stor kærlighed til det fagspænd, der er mellem design, håndværk og dets potentielle indvirkning på det mentale helbred. Hver dag lærer hun af at bruge håndarbejdet som et udviklende værktøj for kvinder som har mentale- eller fysiske udfordringer. De produktioner som vi har på værkstederne er oftest forskellige, men målet er altid det samme - ikke blot at få en glad kunde, men også en kvinde som er kommet tættere på sin (arbejds)identitet.  

Katja har en PBA i Bæredygtig Beklædningsdesign, Indkøb og Produktionsledelse fra KEA i 2021. Under sin uddannelse var hun i studiepraktik hos I Tråd Med Verden i 2020, efter endt uddannelse blev hun ansat hos ITMV som designer og projektleder.